The smart Trick of istanbul petek tamiri That No One is Discussing

Wiki Article

Istanbul genelinde sihi tesisat tamirat ve tadilat her işi yapmıyoruz sadece mesleğimiz olanı yapıyoruz tesekurler

Your browser isn’t supported anymore. Update it to obtain the best YouTube encounter and our newest options. Find out more

Kombide mevcut olan parçalardaki problemi anlayıp gerekli yedek parça ile değişimini sağlayabilir veya mevcut arızalı parçayı onarabilirler.

Petek is creating fantastic leather goods for more than 160 years. The company’s roots go back to the calendar year 1855 in addition to a family of saddle craftsmen travelling While using the Ottoman Imperial Military opened a workshop in a little town in Macedonia.

2 adet termostatik vana tak tak tak diye ses çıkarıyor(Danfoss marka) . Değişim gerekmekte. Eğer mutlaka danfoss olması gerekmiyor ise uygun fiyatlı bir marka ile değişim yapılabilir. Usta ok ler ise

Kombi ile ilgili tamir hizmet veren ve sorunu tespit eden kişiler kombi teknisyeni olarak da anılmaktadır. Kombi teknisyeni de kaynağını bilmediğiniz doğalgaz, su ısıtma gibi sorunları çözme konusunda uzman kişilerdir.

Kombinizin yerleştirdiği yerde olması zorunlu olan ve havalandırma sağlayan menfezleri hava ne kadar soğuk olursa olsun açık tutmalısınız.

Yanlış kullanımda doğalgaz faturası oldukça yükselecek ve eviniz yeterince ısınmamış olacaktır.

Petek tamiri ya ilaçla ya da kaynakla yapılır diyen ve yapan kişiler de olsa biz tavsiye etmiyoruz. Kalorifer peteği delindi ise mutlak değiştirin. Delik kalorifer peteğini tamir etmek, delinmiş olan peteklerin tamiri için birilerini bulmak da zordur.

Bunun dışında petekler çOkay kirlendiği için ya da petek temizliği yapıldığı için petekler delinmez. petek tamiri Petek temizliği yapılırken petek temizleme ilacı check edilmiş bilinen bir ilaç olmalıdır.

Yukarıda sıralanan hızmetler hem kombi servislerini arayarak hizmet alabileceğiniz hem de bireysel olarak hizmet veren bir kombicinin yapabileceği işlemlerdir. 

Kombinin doğalgaz kullanan bir sistem olması herhangi bir arıza anında sizin müdahale etmenize engel olan faktördür. 

Petek tamiri hakkında detaylı bilgi almak, fiyatlar hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız dimensions bir telefon uzakta olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Ustamız tam zamanında geldi. İşini hızlıca yaptı ve yaparken neyin ne olduğunu anlatarak beni de bilgilendirdi. Ellerinize sağlık… B

Report this wiki page